Foto

Λαζάνια με μελιτζάνες



Σας αρέσει αυτό το θέμα;;;
Τρόποι Κοινοποίησης:
URL:
BBCode:
HTML:

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας  Απάντηση στη Θ.Ενότητα

  • Παρακολούθηση αυτού του θέματος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
Fuera de lνnea
GAMSgr
Την / Το Τρι 28 Ιουν - 18:51:13


avatar


Ιδρυτής

Περιγραφή


Μια συνταγη για τους λατρεις της μελιτζανας και των ζυμαρικων.



Τι χρειαζόμαστε:


  • 1 κουτι λαζανια
  • 500γρ μοχαρισιος και
  • 250γρ χοιρινος κιμας
  • 3 μεγαλα κρεμυδια
  • μισο ματσακι μαιντανος
  • 1 κονκασε ντοματα
  • 2 μεγαλες μελιτζανες ή 3 μικρες
  • μπεσαμελ
  • 200γρ κιτρινο τυρι τριμενο
  • αλατι, πιπερι
  • 1 κ. σ. γλυκο κοκκινο πιπερι
  • 1 δαφνοφυλλο




Λαζάνια με μελιτζάνες


 

Bαθμολογία:       
 
4 ψήφοι
malena, 24.01.07
[url=http://twitter.com/home?status=%CE%9B%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1 %CE%BC%CE%B5 %CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82:+http%3A%2F%2Fsintag.es%2F413][/url]



Περιγραφή


Μια συνταγη για τους λατρεις της μελιτζανας και των ζυμαρικων.



Τι χρειαζόμαστε:


  • 1 κουτι λαζανια
  • 500γρ μοχαρισιος και
  • 250γρ χοιρινος κιμας
  • 3 μεγαλα κρεμυδια
  • μισο ματσακι μαιντανος
  • 1 κονκασε ντοματα
  • 2 μεγαλες μελιτζανες ή 3 μικρες
  • μπεσαμελ
  • 200γρ κιτρινο τυρι τριμενο
  • αλατι, πιπερι
  • 1 κ. σ. γλυκο κοκκινο πιπερι
  • 1 δαφνοφυλλο

Πώς το κάνουμε:


  1. Κοβουμε τις μελιτζανες στο μακρος σε οχι πολυ λεπτες φετες και τις αλατιζουμε να ξεπικρισουν.
  2. Τσιγαριζουμε τα κρεμυδια και τον κιμα.Σβηνουμε με τη σαλτσα ντοματα και προσθετουμε μισο ποτηρι νερο,το γλυκο πιπερι,το δαφνοφυλλο,το αλατι,το μαυρο πιπερι και τελος τον μαιντανο. Βραζουμε το μιγμα για περιπου 10 λεπτα (δεν πρεπει να εξατμιστουν τα υγρα).
  3. Στραγγιζουμε και τηγανιζουμε τις μελιτζανες και τις αφηνουμε να στραγγισουν.
  4. Σε ενα πυρεξ στρωνουμε διαδοχικα τα λαζανια,τις μελιτζανες και τον κιμα(με ολα του τα υγρα).
  5. Τελος ριχνουμε απο πανω το μισο τυρι και το υπολοιπο μεσα στη μπεσαμελ με την οποια το καλυπτουμε.
  6. Ψηνουμε στους 180 βαθμους εως οτου να ροδισει η μπεσαμελ.

Λίγα μυστικά ακόμα


  1. Αν φτιαξουμε σπιτικη μπεσαμελ μπορουμε να προσθεσουμε μια κουταλια του γλυκου κανελα.
  2. Αγοραζουμε παντα λαζανια που δεν χρειαζονται βρασιμο γι' αυτο χρειαζομαστε τα υγρα του κιμα.


ΠΗΓΗ

http://www.best-gaming.net/

Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας  Απάντηση στη Θ.Ενότητα


 

Best GamingΑκολουθήστε μας ΥποστήριξηΕπιπρόσθετες πληροφορίες
Πολιτική Απορρήτου


© Copyright 2015-2017,Πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα best-gaming.net .